𝑹𝒐𝒎𝒂𝒏𝒊𝒂 𝑼𝒏𝒊𝒗𝒆𝒓𝒔𝒂𝒍𝒊𝒔 - Micloșoara


Despre

22 ianuarie 2022 // Salonul de Muzică al Muzeului Vieții Transilvănene, Micloșoara

Violonista Diana Jipa și pianistul Ștefan Doniga se vor alătura șirului de evenimente ce vor avea loc pe tot parcursul zilei de 22 ianuarie la Muzeul Vieții Transilvănene din cadrul Castelului Kálnoky din Micloșoara. Acestea vor fi:

O serie de microrecitaluri integrate tururilor ghidate ale Muzeului Vieții Transilvănene:

  • de la ora 12
  • de la ora 14
  • de la ora 16
  • De la ora 18: recitalul-concept , care va celebra diversitatea spațiului cultural românesc prin repertoriul alcătuit din piese compuse de creatori români de diferite origini etnice. 
Biletele pot fi achiziționate de la Stone Pub, Strada Principală nr.85, Micloșoara (vis-a-vis de Castelul Kálnoky, unde se poate găsi și loc de parcare).

Aceste evenimente fac parte din proiectul , prilejuit de Ziua Culturii Naționale, care integrează un turneu de recitaluri în București, Sibiu, Cluj, Zalău și Micloșoara, desfășurate între 15 și 22 ianuarie.

De asemenea, proiectul va cuprinde și lansări online ale pieselor din turneu între 23 si 31 ianuarie, în fiecare seară, sub forma unor videoclipuri prezentate de mari personalități ale culturii române și care împărtășesc valorile creatorilor cuprinși în program, ocazie cu care se vor alătura demersului online Excelența Sa Contele Tibor Kálnoky, compozitorii Horia Moculescu și Eugen Doga, dirijorul Tiberiu Soare, profesorul Dumitru Avakian, profesorul și organistul Steffen Schlandt, doamnele Serena Adler și Sabra Daici.