Ride with the champ! În Valea Zălanului la prințul Charles.


Despre

Ai pedala prin munți, dar nu prea cunoști traseele de munte? Sau te-ai plictisit de Șugaș Băi? Hai să ne vedem în data de 26. Septembrie, la ora 10,00 în piața centrală din Sfântu Gheorghe și să pornim la o tură de MTB cu Ede Molnár, multiplu campion XCE/XCO și XCM până la domeniul prințului Charles în Valea Zălanului, acolo unde vom amenaja un punct de alimentare și hidratare. Nu promitem ca ne va primi însuși prințul Charles, dar vei avea ocazia să intri în dormitorul și în livingul lui. Pornim din centrul municipiului, urcăm pe vârful Vadas de pe partea din Arcuș, continuăm pe creastă și coborâm în Valea Zălanului pe Tekse. După vizita la Charles ne cățărăm pe creasta Zălan-Valea Crișului și coborâm în piața centrală din oraș unde organizatorii Zilelor Sportului ne așteaptă la o masă caldă. Vom avea de parcurs
în total cc. 50 de km și 950 m diferență de nivel. Tura o recomandăm celor cu o condiție fizică cât-de-cât bună și bineînțeles numai cu biciclete MTB. Acestea pot fi atât electrice, cât și cu propulsie clasică.
Să ai la tine un bidon (cu apă...), o geacă de ploaie/vânt ușoară, eventual o cameră de rezervă și/sau un kit reparare pană. Nu avem taxă de participare, dar din motive logistice te rugăm să ne semnalezi prezența completând formularul aici, 👉 https://bit.ly/3yXEsbM, cel mai târziu până la data de 24. Septembrie, ora 12,00. 
Să ne vedem deci în piața Libertății din Sf. Gheorghe, duminică, 26. Septembrie. Nu ne supărăm dacă ajungi acolo cu 15 minute înainte de ora 10,00.