2in1 Workshop


Data și ora:
Gazdă:

Szabadság tér 2. / P-ta Libertatii nr. 2., Sfântu-Gheorghe, Romania, 520008

Despre

A Magma Kortárs Művészeti Kiállítótér* kreatív műhelyfoglalkozást / tárlatvezetést szervez – 2017. december 11– 22. között – két témában az alábbiak szerint:

►ÜNNEPRE HANGOLVA!
kreatív műhelyfoglalkozás 3-14 évesek számára, amelynek keretében a karácsonyi szimbólumrendszert a kortárs művészet eszközeivel kapcsolhatják össze a résztvevők és olyan egyéni vagy csoportos alkotásokat hozhatnak létre, amelyek az ünnepi hangulat erejére építenek, miközben a kubizmus, a kollázs módszereit használják.

►BENNE LENNI!
kreatív műhelyfoglalkozás és interaktív tárlatvezetés, amelynek keretében a kortárs művészet nemzeti identitás kérdésére adott válaszlehetőségeivel találkozhatnak a résztvevők; egyéni vagy csoportos alkotásokat hozhatnak létre a színkeverés és a formatervezés eszköztárát használva.
rendhagyó történelemórán vehetnek részt a 14-18 éves diákok, amely a kiállítás tematikájához kapcsolódva aktuális történelemi ismeretekre világít rá.

A részvételhez előzetes időpont-egyeztetés szükséges! Érdeklődő csoportok jelentkezését a 0724 338 562-es telefonszámon, valamint a studio@magmacm.ro címen várjuk.
Ingyenes műhelyfoglalkozásaink és tárlatvezetéseink időpontja és időtartama rugalmasan alkalmazkodik a különböző korcsoportok igényeihez.

*Sepsiszentgyörgy, Szabadság tér, 2. szám

Alte sugestii

19 Iun
diMANSIONS Hit Music Festival
Festival
Începe la 15:00  |  Castelul Mikó, Olteni, Covasna, Romania
6 Aug
SIC Feszt 2020
Festival
Începe la 18:00  |  Șugaș Băi, Covasna, Romania
20 Sep
Visit Covasna Marathon 2020
Sport
Începe la 09:00  |  Covasna, Romania
Vezi mai multe evenimente