Designer, producer and buyer - meeting


Despre

Întâlnirea designerului, producătorului și cumpărătorului
Săptămâna de design în acest an va avea loc în perioada 19-26 noiembrie și va fi construită în jurul tematicii de URBAN FUNCTION.
Cu acest prilej, organizatorii DESIGN WEEK, alături de Clusterul Regional al Lemnului PRO WOOD vă invită la:
ÎNTÂLNIREA DESIGNERULUI, PRODUCĂTORULUI ȘI CUMPĂRĂTORULUI

Data: 24.noiembrie 2017, vineri, ora 17:00
Locația: Sfântu Gheorghe, Sala expozițională Magma
Firmele din industria lemnului în ultima perioada depind tot mai mult de multinaționale și marii comercianți din Europa de Vest, majoritatea depind de un singur client. Pentru a progresa și pentru a se putea dezvoltea, firmele trebuie să se gândească serios să scoată produse noi cu design legal și contemporan.
Scopul întâlnirii este de a dezvolta relațiile dintre producători și designeri în scopul unor beneficii materiale comune prin dezvoltarea de noi produse. Prin această colaborare se deschid noi dimensiuni în ceea ce privește piețele de desfacere pentru producători, iar pentru designeri se vor genera noi provocări prin care își pot dovedi creativitatea.
Vă rugăm să vă confirmați intenția de participare la nr. de telefon 0726343436 sau la adresa de e-mail prowoodcluster@gmail.com.

BAGOLY Miklós-Levente - Președinte
Damokos Csaba - Designer
KÁDÁR Rezső - Manager
*****************************************************************************
DESIGNER, GYÁRTÓ ÉS VÁSÁRLÓ TALÁLKOZÓJA

Az idei, november 19-26 között megrendezésre kerülő DESIGN WEEK témája: URBAN FUNCTION. Ez alkalommal a DESIGN WEEK szervezői valamint a PRO WOOD Regionális Faipari Klaszter meghívja Önt a

DESIGNEREK, GYÁRTÓK ÉS VÁSÁRLÓK TALÁLKOZÓJÁRA.

Időpont: 2017. november 24, péntek, 17:00 óra
Helyszín: Sepsiszentgyörgy, Magma kortárs művészeti kiállítótér

A helyi ipari vállalkozások egyoldalú kiszolgálóivá váltak a nyugati nagyvállalatoknak. A helyi cégek, vállalkozások vagy rendelésre dolgoznak, vagy másolnak már piacon lévő termékeket. Ha ez a csatorna megszűnik, nagyon sok vállalkozás tönkremegy, ha nem tervez előre saját programokat. A saját programok tervezése elsősorban azt jelenti, hogy olyan termékek gyártásába kezd, melyet nem zavar semmilyen szerzői jogot - mindezt úgy tudja elérni, ha megfelelő formatervezőkkel dolgozik együtt, akik gondoskodnak arról, hogy ténylegesen egyéni utakat járjon az adott termékfejlesztés iránya. A saját termék bevezetése a piacra folytonosságot biztosít. A program célja, hogy olyan tartós hidat építsen gyártók és a formatervezők között, amely alkalmas arra, hogy mindkét fél és nem utolsó sorban a vásárló számára hasznos legyen. A program alatt lehetőség nyílik arra, hogy kézzelfogható kapcsolat alakuljon ki a designer, tervező és a gyártó között. Meg kell találni, hogy melyek azok az egyik és másik fél részéről megteendő lépések ahhoz, hogy mindkét fél számára előnyos módon az egymást segítő üzleti kapcsolat megvalósulhasson.
A program lehetőséget ad arra, hogy a gyártók új piaci területeket tudjanak felfedezni, kialakítani maguknak a rendelkezésre álló, helyi, hazai tapasztalt formatervezők segítéségével, illetve a designerek számára olyan kihívásokat generálhat, amelyeken keresztül azok megmutathatják kreativitásukat, akár a hagyományos, akár a digitális technológiák segítéségével.

Részvételi szándékát kérjük, jelezze a 0726343436-os telefonszámon vagy e-mailen: prowoodcluster@gmail.com

BAGOLY Miklós-Levente - Elnök
Damokos Csaba - Designer
KÁDÁR Rezső - Menedzser