Jóemberek - [Háromszék Táncstúdió]


Data și ora:
Gazdă:
Szabadság tér / Piața Libertății, Sepsiszentgyorgy, Romania

Despre

Újra műsoron a Jóemberek c. produkciónk. A Bezsán Noémi koreográfiájában készült előadást december 9-én, szombaton 19 órától játsszuk a Háromszék Táncstúdióban.

Az előadásra érvényesek az Ábel-bérletek. Helyfoglalás és jegyvásárlás a Kulturális Szervezőirodában (nyitva tartás hétfőtől-csütörtökig 10-16 óra között, pénteken 11-13 óra között, valamint előadások előtt egy órával, telefonszám 0267 312104) valamint a https://www.biletmaster.ro/hun/Event/43001313/Oameni-buni oldalon.

--
JÓEMBEREK
Az előadás magja és kiindulópontja egy egyszerű kijelentés: Minden ember jó, senki sem rossz, csak boldogtalan. Ez hogyan találkozik vagy ütközik az eluralkodó mértéktelenség problematikájával? A Pokol is a földi élet része, egy emberek által teremtett dimenzió, ahol a Gonosz maga akár a rendet teremtő bíra, ahol háttérbe szorul hit, erkölcsi rend, erény. Az előadás képek kollázsa jó emberekről, férfiakról és nőkről, az ártatlan gyönyörvágytól a harcmezőig, ahol eluralkodnak az ösztönök, és megszűnőben a mérték.

Rendező-koreográfus: Bezsán Noémi
Művészeti tanácsadó: Bocsárdi László
Díszlet- és jelmeztervező: Kiss Zsuzsanna
Zeneszerző: Ádám Rebeka
Zenei munkatársak: Ferenz Áron, Ádám Júlia
Fénytechnikus: Szabó Huba
Hangtechnikus: Chiritescu György
Ügyelő: Bartók Enikő
Öltöztető, kellékes: Both Melinda

Szereplők: Deák Zoltán, Gáll Katalin, Nagy Eszter, Orbán Levente, Polgár Emília, Szekrényes László, Veres Nagy Attila, Vass Zsuzsanna, Magyarosi Para Imola.

Alte sugestii

19 Iun
diMANSIONS Hit Music Festival
Festival
Începe la 15:00  |  Castelul Mikó, Olteni, Covasna, Romania
6 Aug
SIC Feszt 2020
Festival
Începe la 18:00  |  Șugaș Băi, Covasna, Romania
20 Sep
Visit Covasna Marathon 2020
Sport
Începe la 09:00  |  Covasna, Romania
Vezi mai multe evenimente