Jóemberek - [Háromszék Táncstúdió]


Data și ora:
Gazdă:
Szabadság tér / Piața Libertății, Sepsiszentgyorgy, Romania

Despre

Újra műsoron a Jóemberek c. produkciónk. A Bezsán Noémi koreográfiájában készült előadást december 9-én, szombaton 19 órától játsszuk a Háromszék Táncstúdióban.

Az előadásra érvényesek az Ábel-bérletek. Helyfoglalás és jegyvásárlás a Kulturális Szervezőirodában (nyitva tartás hétfőtől-csütörtökig 10-16 óra között, pénteken 11-13 óra között, valamint előadások előtt egy órával, telefonszám 0267 312104) valamint a https://www.biletmaster.ro/hun/Event/43001313/Oameni-buni oldalon.

--
JÓEMBEREK
Az előadás magja és kiindulópontja egy egyszerű kijelentés: Minden ember jó, senki sem rossz, csak boldogtalan. Ez hogyan találkozik vagy ütközik az eluralkodó mértéktelenség problematikájával? A Pokol is a földi élet része, egy emberek által teremtett dimenzió, ahol a Gonosz maga akár a rendet teremtő bíra, ahol háttérbe szorul hit, erkölcsi rend, erény. Az előadás képek kollázsa jó emberekről, férfiakról és nőkről, az ártatlan gyönyörvágytól a harcmezőig, ahol eluralkodnak az ösztönök, és megszűnőben a mérték.

Rendező-koreográfus: Bezsán Noémi
Művészeti tanácsadó: Bocsárdi László
Díszlet- és jelmeztervező: Kiss Zsuzsanna
Zeneszerző: Ádám Rebeka
Zenei munkatársak: Ferenz Áron, Ádám Júlia
Fénytechnikus: Szabó Huba
Hangtechnikus: Chiritescu György
Ügyelő: Bartók Enikő
Öltöztető, kellékes: Both Melinda

Szereplők: Deák Zoltán, Gáll Katalin, Nagy Eszter, Orbán Levente, Polgár Emília, Szekrényes László, Veres Nagy Attila, Vass Zsuzsanna, Magyarosi Para Imola.