Szerialitás, hasonlóság, gyűjtemény


Data și ora:
Gazdă:

Szabadság tér 2. / P-ta Libertatii nr. 2., Sfântu-Gheorghe, Romania, 520008

Despre

A kortárs művészet sok értelemben kapcsolódik a szerialitáshoz, amely az ismétlés alapelvét használja alkotási kiindulópontként. Az elméleti bevezetőben a 60-as évektől napjainkig előforduló szeriális megoldásokkal, a szeriális művészet koncepciójával ismerkedhetnek meg a résztvevők. A gyűjtés és a gyűjtemény fogalmainak művészettörténeti illetve művészetelméleti körbejárására is kitérünk.
A műhelymunka során - korcsoportok igényeinek megfelelően – a gyerekek olyan egyéni alkotásokat hozhatnak létre, amelyek az ismétlésre épülnek a színek, a motívumok, a formák és az anyaghasználat szintjén.

A program az aktuálisan látogatható :a gyűjtemény kiállítás időtartama alatt, 2018. március 1. – április 8. között érhető el 3-18 éves csoportok számára.

A részvételhez előzetes időpont-egyeztetés szükséges! Érdeklődő csoportok jelentkezését a 0724 338 562-es telefonszámon, valamint a studio@magmacm.ro címen várjuk.

Ingyenes műhelyfoglalkozásaink és tárlatvezetéseink időpontja és időtartama rugalmasan alkalmazkodik a különböző korcsoportok igényeihez.
MAGMA Kortárs Művészeti Kiállítótér, Sepsiszentgyörgy, Szabadság tér, 2. szám