Târgul de Toamnă *Zilele Orașului Târgu Secuiesc*


Data și ora:
Gazdă:

Piața Gábor Áron, Târgu Secuiesc 525400, Romania

Despre

Târgul de Toamnă este sărbătoarea orașului, pe care îl organizăm la sfârșitul ultimei săptămâni din august. În 2012 ne-am apucat de organizare cu o echipă nouă și cu un profil nou, cu scopul de a oferi locuitorului orașului și oaspeților sosiți în vizită din orașele și satele înconjurătoare cât mai multe locații și programe.

După cum figurează și în numele așezării, Târgu Secuiesc, încă în evul mediu, a fost ținut în evidență ca centru al orașelor și de-a lungul istoriei a devenit locul meseriașilor, la început Târgul Turiei al breslelor meșteșugărești, renumiți și al meșteșugarilor. Mulțumită acestui spațiu de piață s-a format unicul său centru cu curți, demn comorilor de creditate mondială UNESCO.

Deci Primăria orașului își face datoria dintotdeauna prin faptul că, din când în când, evocă trecutul, umplând spațiul pieței, din nou și din nou, cu viață. Este un prilej excelent pentru asta Târgul de Toamnă, care se organizează anual între sărbătorile de bucurie ale secretarului și ale culesului, sărbătoarea orașului, amintită ca culesul valorilor.

Teritoriul principal al zilelor orașului este expoziția meșteșugărească și târgul, căci Târgu Secuiesc este așezarea breslelor și a tradițiilor. În acest scop asigurăm în centru corturi confortabile și standuri de expunere pentru vânzătorii care vor să-și valorifice mărfurile, pentru artiștii populari, pe lângă asta ne pregătim cu un șir de programe care atrage în piața centrală orice categorie de vârstă și fiecare pătură socială. Abundăm și în concerte pe scenă mare, repertoarul îl alcătuim în așa fel , încât să participe cu drag la câte un concert atât tinerii, cei din vârstă medie, cât și cei mai în vârstă.

Pagină web: www.oszisokadalom.ro

Fotografii

Alte sugestii

19 Iun
diMANSIONS Hit Music Festival
Festival
Începe la 15:00  |  Castelul Mikó, Olteni, Covasna, Romania
6 Aug
SIC Feszt 2020
Festival
Începe la 18:00  |  Șugaș Băi, Covasna, Romania
20 Sep
Visit Covasna Marathon 2020
Sport
Începe la 09:00  |  Covasna, Romania
Vezi mai multe evenimente