Transylvanian BBQ Festival şi Agrofest

Eveniment gastronomic

Data și ora:
Gazdă:

Piața Libertății nr. 2, Sfântu-Gheorghe
Organizator:

Despre

Sfântu Gheorghe va găzdui evenimentul Transylvanian BBQ Festival și AgroFest care se va desfăşura în perioada 8-10 iunie 2018, în centrul oraşului.

În cadrul acestei duble sărbători va avea loc şi un concurs neoficial care se va desfăşura conform regulamentului de concurs al Kansas City Barbeque Society (KCBS*) şi care, anul viitor, se va transforma într-o etapă locală a concursului american. În competiţie se pot înscrie echipe reprezentate de companii care funcţionează pe teritoriul României și Ungariei şi care vor lupta pentru premiul cuvenit celei mai bune echipe în 5 categorii.

Cei care vor vizita centrul oraşului Sfântu Gheorghe în al doilea weekend din iunie, vor avea prilejul să guste din bucatele apetisante din carne de vită, porc sau de pasăre, cu un gust unic şi preparate timp de mai multe ore în afumătoare cu lemne, prin afumare lentă.

În cadrul evenimentului, pe lângă concurs, vor fi organizate, de asemenea, numeroase programe care le va oferi atât celor mici, cât şi adulţilor, un mod plăcut de a petrece timpul liber: evenimentul va fi animat de programe de familie şi culturale, de o expoziţie agrară, precum şi de diferite concerte.

Detalii: www.bbqfestival.ro

Alte sugestii

19 Iun
diMANSIONS Hit Music Festival
Festival
Începe la 15:00  |  Castelul Mikó, Olteni, Covasna, Romania
6 Aug
SIC Feszt 2020
Festival
Începe la 18:00  |  Șugaș Băi, Covasna, Romania
20 Sep
Visit Covasna Marathon 2020
Sport
Începe la 09:00  |  Covasna, Romania
Vezi mai multe evenimente