A început etapa semnării contractelor de autor de stat HORECA 20% (Măsura 3). Atenție: pentru încărcarea pe platformă a contractelor semnate electronic aveți la dispoziție 10 zile!


Conform informării Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului începând din 26.11.2021, ora 12.00 a fost inițiată etapa de transmitere a celor 8369 de contracte de finanțare aferente schemei de ajutor de stat destinate domeniului HORECA, în valoare de 2.144.115.349 lei.

Aplicanții vor intra în aplicație în secțiunea Contractare, vor introduce IBAN-ul (cont curent sau cont de grant), vor descărca contractul de finanțare, îl vor semna cu semnătură electronică și îl vor reîncărca în platformă în maxim 10 zile de la transmitere.

Conform art. 6 alin. (2) din procedura programului, aplicanții care nu semnează și nu transmit contractul de finanțare până la termenul limită prevăzut la art. 6.7. alin. (1), vor primi decizie de respingere, semnată electronic de ordonatorul terțiar de credite, transmisă prin contul din platformă.

Pentru a veni în sprijinul beneficiarilor, Serviciul de Telecomunicații Speciale împreună cu structura de specialitate din cadrul ministerului au elaborat manualul de utilizare al modulului de contractare pe care îl găsiți aici.

Pentru a accesa textul informării MEAT apăsați pe acest link!

Newsletter, 28.11.2021.

Alte sugestii

Formare acreditată de administrator pensiune turistică
A început procedura de plată aplicanților admiși ai Măsurii 2 care încă nu și-au primit granturile
Formare profesională în turism cu începere din luna martie
Un nou workshop la Sfântu Gheorghe, în perioada 10-11 martie, pe tema fotografiei și producției video cu smartphone-uri
Stimați antreprenori,