Matinalii Digi FM se mută în județul Covasna


La invitația Asociației pentru Dezvoltarea Turismului în Județul Covasna, una dintre cele mai populare emisiuni radio de dimineață din țară, Matinalul Digi FM, ajunge în județul Covasna. Între 17-21 mai, pentru difuzarea programului de dimineață, Centrul de Informare Turistică din Sfântu Gheorghe se va transforma în studioul Digi FM.
 
Cei trei prezentatori, Bogdan Miu, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru vor vizita Valea Zălanului, Casele de oaspeți ale Prințului de Wales, Castelul Kálnoky din Micloșoara, Zabola Estate-ul, Băile Bálványos și orașul Covasna. La Dalnic, vor vizita prima berărie subacvatică, după care vor admira zona Târgu Secuiesc dintr-un balon cu aer cald. Pe lângă cele amintite, oaspeții vor avea parte și de multe alte experiențe, toate fiind prezentate zilnic ascultătorilor postului național de radio, într-un program care începe la 6:30 dimineața.
 
Scopul proiectului de promovare Visit Covasna-Digi FM este de a populariza județul Covasna, ca destinație turistică internă competitivă, chiar înaintea începerii sezonului estival. Digi FM este al doilea cel mai ascultat post de radio din marile orașe ale țării, vizând aceeași grupă de vârstă și putere de cumpărare, care este, de asemenea, publicul țintă și al turismului covăsnean.
 
Programul poate fi urmărit live și în Piața Libertății din Sfântu Gheorghe.

Newsletter, 13.05.2021

Alte sugestii

Formare acreditată de administrator pensiune turistică
A început procedura de plată aplicanților admiși ai Măsurii 2 care încă nu și-au primit granturile
Formare profesională în turism cu începere din luna martie
Un nou workshop la Sfântu Gheorghe, în perioada 10-11 martie, pe tema fotografiei și producției video cu smartphone-uri
Stimați antreprenori,