Aventura mea de toamnă


Toamna e anotimpul meu preferat. Îmi plac culorile galben-ruginii şi strălucirea blândă şi caldă a razelor soarelui, iar unde altundeva pot fi acestea mai minunate decât în mijlocul naturii? Este o încântare să  admiri coloritul fantastic al toamnei în timpul unei plimbări de jos, cu bicicleta sau călare.

Județul Covasna oferă nenumărate oportunități de recreere în natură. Aici există trasee marcate pentru drumeţii şi ciclism, iar câteva centre de echitație organizează și excursii călare. Natura care vibrează în culori multicolore poate fi admirată chiar și de sus, din balonul cu aer cald. Da, ați citit bine, dintr-un balon cu aer cald.

Dorința ta poate fi îndeplinită chiar aici, în județul Covasna! Este o experienţă unică şi de neuitat: te desprinzi de sol şi urci, urci din ce în ce mai sus, lăsând în urma ta oamenii, casele şi copacii care devin din  ce în ce mai mici pe măsură ce te apropii de nori. Sus totul devine calm, e linişte, timpul parcă încetinește și trăieşti doar clipa, plutind deasupra pământului, deasupra maşinilor minuscule care forfotesc pe drumuri şi a fermierilor care culeg roadele bogate ale toamnei. Da, este într-adevăr o experiență de neuitat!

Kovács Orsolya

Alte sugestii

Legende din Dalnic
Maior în piață
Găuritorul povestitor
Zabolai csángó attrakció
Camera Dogarului