Orașul Covasna, gazda Congresului Național Anual de Medicină Fizică, de Recuperare și de Balneologie


Consorțiul format din Societatea Română de Medicină Fizică, de Recuperare și Balneoclimatologie (SRMFRB), Asociația Română de Balneologie (ARB), Societatea Română de Neuroreabilitare (RoSNeRa), Societatea Română de Patologie, Terapie și Recuperare Vertebro - Medulare (RoSCoS) și Societatea Specialiștilor în Reabilitare Medicală și Medicină Fizică din Republica Moldova (SSRMMFRM) va organiza, în parteneriat cu Turism Covasna SA, Primăria Orașului Stațiune Covasna, Consiliul Județean Covasna și a Asociației  pentru Dezvoltarea Turismului în Județul Covasna, în perioada 1 – 5 Septembrie 2021, Congresul Național Anual de Medicină Fizică, de Recuperare și Balneologie, cu participare internațională, într-o variantă hibridă – cu participare fizică – la Covasna sau/și online, pe platforma zoom a evenimentului.
 
„Congresul reprezintă o ”gură de oxigen sau, altfel spus, aeroioni” de o înaltă valoare științifică și medical-profesionala pentru Dezvoltarea Turismului Balnear. În cadrul evenimentului vor fi prezentate 127 lucrări de la profesionști din țară, alături de 21 de lucrări științifice ale unor personalități remarcabile la nivel internațional. Din punct de vedere innovativ, aducem în prim plan o sesiune dedicată AQUA/Water Sommelierilor, punctând o nouă dimensiune a apelor minerale și motivarea unei Culturi a Apei. Congresul reprezintă un moment important și pentru că va fi prezentat Topul Stațiunilor Balneare pentru acest an, realizat de Asociația Română de Balneologie” – a punctat dr. biol. Constantin Munteanu, președintele Asociației Române de Balneologie.
 
Evenimentul are girul Universităților de Medicină și Farmacie ”Carol Davila”, din București, „Grigore T. Popa” din Iași, ” „Iuliu Hațieganu”, din Cluj-Napoca, Universității „Dunărea de Jos” din Galați, Universității „Ovidius” din Constanța, Universității de Medicină și Farmacie din Craiova și Universității de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu”, Chișinău, Republica Moldova, la care adăugăm auspiciile Universității din Oradea.
 
La lucrările congresului participă fizic aproape 100 de specialiști în medicină fizică, în recuperare și în balneologie din România și din străinătate cât și alți 200 online, pe platforma zoom a evenimentului.

Pentru a afla mai multe date apăsați aici!

Newsletter, 01.09.2021.

Alte sugestii

Formare acreditată de administrator pensiune turistică
A început procedura de plată aplicanților admiși ai Măsurii 2 care încă nu și-au primit granturile
Formare profesională în turism cu începere din luna martie
Un nou workshop la Sfântu Gheorghe, în perioada 10-11 martie, pe tema fotografiei și producției video cu smartphone-uri
Stimați antreprenori,