Pensiunea Count Kálnoky's Guesthouse 3*


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Micloșoara, nr. 186, jud. Covasna, Romania

Telefon

Despre

Casele noastre de oaspeți situate în 4 căsuțe tradiționale din satul Transilvănean Miklósvár / Micloșoara datează din anii 1800. Puteți alege orice cazare din 10 camere, capacitatea totală fiind ideală pentru 20 de persoane. Clădirile au fost restaurate cu multă grijă pentru a-și păstra farmecul și caracterul lor original, mobilate cu antichități în stilul secuiesc și saxon.
Casele sunt situate în grădini spațioase, unele cu berze care cuibăresc pe acoperișurile din apropiere. Șederea în aceste case îți dă senzația basmelor fraților Grimm. Pășești în camere țărănești cu grinzi de stejar și pereți de ipsos în timp ce te bucuri de căldura sobelor de teracotă antică.
Toate camerele au două paturi duble, cu băi echipate. Fiecare cameră are propria colecție mică de cărți rare, însă fără televizor sau radio, ceainic electric și o selecție bună de ceaiuri și cafea.
Alege dintr-o serie de excursii, rute culturale și naturale, prestabilite câte una pentru fiecare zi a săptămânii. Oferim excursii de călărie pentru cei cu experiență sau lecții pentru începători la centrul nostru de echitație din apropiere.
Muzeul găzduit de Castelul Kálnoky - conacul restaurat recent este deschis oaspeților noștri unde ún timpul verii puteți să vă răcoriți în iazul grădinii.

Rezervă-ți cazarea: https://count-kalnokys-transylvanian-guesthouses.pynbooking.direct/booking-engine/

Visit Covasna Safe Place

  • Visit Covasna Safe Place

Photo Gallery

Alte sugestii

Prince of Wales's Guesthouses 3*

Pensiuni

Pensiune Turistictă Ezüstfenyő 2*

Pensiuni

Centru Băi Hătuica

SPA-uri / Pensiuni

Pensiune turistică Carpați 3*

Pensiuni

Pensiune Agroturistică Mestecăniș 2*

Pensiuni