„A trebuit să-i facem pe oameni să înțeleagă că aceasta este o situație specială pentru noi toți, atât pentru angajat, cât și pentru antreprenor”- interviu cu proprietarul Eleven Street Food, Bunta Álmos


Continuăm seria de interviuri în care ne interesăm asupra modului în care, le-a fost afectată activitatea și viața, de restricțiile coronavirusului, celor care lucrează în industria turismului, în județul Covasna și cum încearcă să se adapteze la epidemia globală. De această dată am discutat cu proprietarul Eleven Street Food, Bunta Álmos.

Ați avut servicii de livrare și până acum. Cum v-a afectat pandemia de coronavirus?

Am fost afectați la fel de mult ca și ceilalți lucrători din cadrul industriei. Cifra de afaceri a scăzut semnificativ, a trebuit să ne reprofilăm puțin, pentru a putea satisface nevoile a cât mai multor clienți, deci continuăm activitatea de livrare.

Ce fel de reorganizare a adus în viața voastră și în cea a afacerii reglementările pandemiei?

Pot spune că schimbarea este semnificativă. Indicatorii noștri au scăzut, așa că a trebuit să-i facem pe oameni să înțeleagă că aceasta este o situație specială pentru noi toți, atât pentru angajat, cât și pentru antreprenor. Am remodelat complet bucătăria, ne-am gândit cum am putea veni cu și mai multe meniuri, cum am putea îmbunătății cele actuale, pentru a supravețui.

Dacă tot discutăm despre meniu, ne-ai spune, te rog, și despre tipurile de preparate care le putem găsi aici?

Noi suntem în principal profilați pe hamburger, așa că, practic, preparăm diferite tipuri de hamburgeri. Uneori, includem înoferta noastră săptămânală produse speciale pe care desigur, le promovăm pe diferitele rețele de socializare. Așa încercăm să facem meniul mai colorat și mai atractiv.

A fost dificil să vă adaptați, să respectați regulile pentru a vă putea continua activitatea și pe perioada epidemiei? Ce fel de reglementări ați introdus?

În primul rând, am luat foarte în serios reglementările autorităților. Am luat măsuri pentru a ne conforma diferitelor cerinței de igienă. Purtăm măști de față în timpul lucrului, ceea ce ne îngreunează treaba, oricum fiind destul de greu să lucrezi într-o bucătărie, din cauza mediului cald. Ne dezinfectăm constant, ceea ce face ca pielea mâinilor noastre să e usuce tot timpul. Față de situația normală, punem acum și mai mult accent pe schimbarea hainelor de stradă, ne schimbăm toate hainele începând cu pantofii, înainte de a intra în bucătărie și de a intra în contact cu mâncarea. Cred că suntem printre primii la nivel de oraș care am luat și alte măsuri.
Avem un POS mobil pe care curierul nostru îl poartă întotdeauna, oferind astfel oportunitatea, celor care doresc să plătească cu cardul, atunci când mâncarea este livrată la domiciliul lor.

Cum vedeți viitorul?

Ar fi foarte bine dacă aș putea să prevăd ce o să se întâmple, dar sunt convins că restaurantele care au terasă sau un spațiu cue grădină, vor fi preferate de clienți. Probabil că oamenii vor mai avea această frică, dar economia va trebui să repornească încet, deoarece cred că această situație nu mai este sustenabilă. Viața trebuie să meargă mai departe. Cred că încet, dar lucrurile vor reveni la normal.

Eleven Street Food se găsește la Sfântu Gheorghe, pe strada Ciucului la numărul 11 și onorează comenzi în zilele lucrătoare între orele 12:00 și 20:00 la numărul de telefon 0799 663581, de pe Facebook (https://www.facebook.com/elevenstreetfood/) sau accesând pagina de web ospatarul. ro.

Alte sugestii

“Cred că anul acesta încă va fi dificil pentru toată lumea, iar perioada de recuperare va veni anul viitor” – interviu cu Zoltán Bálinth, proprietar la Vasaló Ház (Casa de Fiare Vechi) din Arcuș
Știați că în județul Covasna există păduri virgine vechi de 300 de ani?
“În ultima perioadă centrul a fost complet renovat pe interior” – interviu cu Zsolt Szőke, managerul de la Centrul Băi Hătuica.
“Oamenii vor să se relaxeze, așa că eu sunt optimist în privința turismului intern” – interviu cu Albert Zoltán, directorul de marketing la Saciova Hills
“Noi acum suntem deschiși vizitatorilor” – interviu cu Gabriella Bartók, directoarea de marketing și vânzări la Ștrandul municipal din Sfântu Gheorghe - Sepsi ReKreatív