Puncte de vaccinare la sediile societăților comerciale


Direcția de Sănătate Publică a Județului Covasna atrage atenția firmelor care își desfășoară activitatea pe teritoriul județului despre faptul că au posibilitatea să organizeze centre proprii de vaccinare pentru angajați, pentru angajații subcontractorilor şi membrii de familie ai acestora. În cursul săptămânii trecute s-a stabilit și că vaccinul folosit la aceste puncte de vaccinare va fi PFIZER+BIONTECH.

În ultima perioadă în discursul autorităților apare tot mai des vaccinarea completă a personalului împotriva SARS-COV-2 ca o condiție a redeschiderii unităților din domeniul ospitalității, astfel vă recomandăm să luați în considerare acestă oportunitate de vaccinare.

Pentru detalii cât și pentru solicitări vă rugăm să luați legătura cu DSP Covasna la următoarele adrese de contact: epi@dspcovasna.ro, epidem@dspcovasna.ro, 0267-351398, 0751-297992.

Alte sugestii

O nouă categorie de activitate inclusă în schema ajutorului de stat de 20%
Proiect de lege: firmele din Horeca nu vor mai trebui să plătească drepturile de autor pentru muzică și alte produse audiovizuale!
Evaluarea necesităților de calificare profesională din domeniul HORECA
Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale: se elimină pensiunile turistice de la finanțările pentru afaceri non-agricole în mediul rural
Comisia Europeană a aprobat schema de ajutor pentru subvenționarea a 20% din diferența cifrei de afaceri realizată în anul 2020 vs. 2019 de către companiile românești din domeniul Horeca