S-a deschis biroul de informații turistice din Baraolt


Începând cu 14.iulie.2021 persoanele care vizitează zona Baraoltului pot beneficia de serviciile biroului de informare turistică, ce se găsește în centrul localității, în apropierea Bisericii Romano Catolice, pe strada Kossuth Lajos, nr. 142.

Biroul, care este administrat de către Asociația Pentru Dezvoltarea Turismului în Județul Covasna, se alătură punctelor de informare turistice din orașele Sfântu-Gheorghe și Covasna.

Înființarea acestui birou răspunde cerințelor venite de pe piața turistică fiindcă interesul turiștilor pentru zona Depresiunii-Baraolt a început să se arate încă înainte de apariția pandemiei Covid 19, iar acum odată cu relaxarea restricțiilor, acest interes  începe să se intensifice.

Asociația are o rețea de birouri de informare turistică în județul Covasna ale căror rol nu este numai îndrumarea turiștilor care vizitează zona respectivă, ci și, ajutându-se reciproc, să recomande locuri de vizitat, puncte de atracție și infrastructură turistică și din celelalte zone, promovând astfel întregul județ ca o destinație turistică comună.

Biroul, care a fost înființat de către Asociația Pentru Dezvoltarea Turismului în Județul Covasna împreună cu Consiliul Județean Covasna și Consiliul Local Baraolt, este deschis de marți până vineri între orele 10-16.

Newsletter, 21.07.2021.

Alte sugestii

Formare acreditată de administrator pensiune turistică
A început procedura de plată aplicanților admiși ai Măsurii 2 care încă nu și-au primit granturile
Formare profesională în turism cu începere din luna martie
Un nou workshop la Sfântu Gheorghe, în perioada 10-11 martie, pe tema fotografiei și producției video cu smartphone-uri
Stimați antreprenori,