Mestecănișul de la Reci, amintirea primei drumeţii împreună


A trecut ceva vreme de când am fost la Mestecănișul de la Reci cu bicicleta, pe jos sau călare. Întotdeauna m-am gândit la această rezervaţie ca la una dintre multele atracții naturale ale județului, fără să-mi fi trecut prin minte că într-o zi va deveni unul dintre locurile mele preferate.

Era primăvară, poate cea mai frumoasă zi de primăvară. Era liniște şi eram doar noi doi. Este adevărat că parcarea era plină de mașini, dar într-o zonă de două mii de hectare turiștii pot avea parte de intimitate.

Nu plănuisem dinainte să mergem la Reci și nici nu intenționam să ne petrecem toată după-amiaza acolo.

Învăluiţi de razele soarelui, ne-am plimbat, am vorbit şi ne-am cunoscut mai bine pentru că ne ştiam de puţin timp. Ziua a trecut foarte repede şi foarte plăcut. Era liniște și pace sub frunzele verzi.

Mestecănișul a devenit locul Nostru! Mult mai mult decât un loc în care toată lumea se poate relaxa, reîncărca cu energie, poate merge cu bicicleta, poate face drumeții sau o simplă plimbare. Mestecănișul de la Reci este locul nostru perfect! I-am simțit farmecul în acea zi de primăvară și-mi doresc sincer ca și alţii să-l descopere.

Kovács Orsolya

Alte sugestii

Legende din Dalnic
Maior în piață
Găuritorul povestitor
Zabolai csángó attrakció
Camera Dogarului