Ținutul Conacelor, Covasna – Destinația anului în România


Fă-ți bagajul pentru escapade unice și evadează în Ținutul Conacelor din Covasna. Ieși din cotidian și scufundă-te în poveștile conților, conteselor, printurilor și prințeselor care au făcut savoarea „Ținutului Conacelor”. Bucură-te de măreția și istoria castelelor și conacelor din Covasna. Cele mai multe dintre ele au fost refăcute și redate circuitului turistic în calitate de hoteluri și pensiuni, iar cu atmosfera lor fascinantă, arhaic luxoasă reprezintă un loc unde istoria poate fi trăită și savurată, dar și îmbinată cu așteptările omului modern. Este o destinație care revigorează și inspiră!

Haideți să transformăm Ținutul Conacelor din Covasna în destinația anului în România! Vă invităm ca până în data de 4 Iunie 2021 să accesați linkulhttp://www.destinatiaanului.ro și să propuneți „Ținutul Conacelor din Covasna” destinația anului în România.

În cursul verii, primele șase cele mai propuse destinații se vor duela pe Prima TV, unde dorim să ajungem cu ajutorul vostru.
„Ținutul conacelor din Covasna” – destinația anului în România!

Pentru mai multe detalii despre concurs accesează acest  link .

Nu uita: propune până în data de 4 Iunie „Ținutul conacelor din Covasna” destinația anului în România și îndeamnă și pe colegii, prietenii tăi să facă la fel!

Îți mulțumim!
Echipa Visit Covasna

Newsletter, 28.05.2021.

Alte sugestii

Digitalizare în turism
Ținutul Conacelor, Covasna – printre primele 10 destinații din România
Norme de aplicare privind compensarea a 20% din cifra de afaceri
Cum să devin agent de turism-ghid local – curs de acreditare la Miercurea Ciuc cu începere din 03. iunie.
Guvernul anulează Măsura 3 pentru IMM-uri și mută banii la Măsura 2