Infotrip și workshop B2B Visit Covasna pentru turoperatori și agenții organizatoare de evenimente

Infotrip și workshop B2B Visit Covasna pentru turoperatori și agenții organizatoare de evenimente


În perioada 1-4 martie Visit Covasna organizează un infotrip pentru agenții de turism turoperatoare, pentru partenerii lor agenții revânzătoare, și agenții organizatoare de evenimente din România. Scopul infotripului este creșterea vizibilității facilităților și obiectivelor turistice din județul Covasna în vederea includerii acestora în ofertele generale ale turoperatorilor, precum și facilitarea stabilirii relațiilor de afaceri, consolidarea celor deja existente între turoperatorii și organizatorii de evenimente și prestatorii de servicii turistice din județ.  Scopul nostru este ca participanții infotripului să aibă parte de experiențe personale și să își îmbogățească cunoștiințele lor despre locațiile emblematice ale județului Covasna, să intre în contact direct cu furnizorii locali de servicii și produse turistice, aceste aspecte fiind -credem noi- indispensabile în procesul valorificării eficiente a acestora către clienții utilizatori finali.

Infotripul include și un workshop B2B, care va avea loc în data de 3 martie între orele 11.00-13.00 în sala de conferință a Hotelului TTS din stațiunea Covasna (www.hotelttscovasna.ro). Așteptăm la workshop și la prânzul de după eveniment reprezentanții unităților de cazare din județul Covasna, organizatori de servicii de agrement și activități turistice, ghizi de turism. Aici fiecare participant va avea un desk propriu unde va avea posibilitatea să își prezinte reprezentanților turoperatorilor și organizatorilor de evenimente serviciile oferite, prețurile pentru anul 2022 și grila de comisionare.

La workshop-ul B2B vor fi prezente:

  •   Accent Travel&Events
  •   Eximtur
  •   Bibi Touring Operator
  •   Happy Tour
  •   NTT Data Romania  - companie multinațională din domeniul IT și consultanță, cu peste 2.000 de angajați, care organizează în mod regulat pentru angajații săi   team-buliding-uri și traininguri de diferite dimensiuni 
Participarea la workshop este gratuită, dar este condiționată de înregistrare prealabilă.
Vă rugăm să anunțați intenția dvs. de participare cel târziu până la data de 23 februarie D-nei Fazakas-Csoma Szidónia: tel - 0746 110 766, email -  csomaszidonia@visitcovasna.com.

Newsletter, 10.02.2022.

Similar Suggestions

5 recommendations for the winter period in Sepsi Chair
Conferință Regională de Turism
Foglaljon szállást kedvezményesen és fedezze fel Háromszéket!
For more experiences discover the region…
Șugaș Băi