Promovarea județului Covasna la festivalurile din străinătate

Promovarea județului Covasna la festivalurile din străinătate


Asociația pentru Dezvoltarea Turismului în Județul Covasna/Visit Covasna participă în luna iunie la 2 festivaluri din străinătate, unde va avea ocazia să promoveze județul Covasna și resursele sale turistice. 

  • Góbéfest – Manchester, 24-26 iunie
Festivalul a fost organizat pentru prima dată în 2017 cu scopul de a face cunoscut în rândul britanicilor cultura și tradițiile secuiești. Vizitatorii Festivalului vor putea cumpăra produse meșteșugărești și mâncăruri tradiționale. Scena va fi „rezervată” formațiilor de dansuri populare, iar cei mici vor fi așteptați la teatru de păpuși, la basme și povești.

Visit Covasna va avea un cort propriu pentru promovarea  județului Covasna ca destinație turistică.

Dacă doriți ca locația Dvs. să fie prezentă la acest festival prin materiale promoționale în limba engleză, vă rugăm să le aduceți până în 17 iunie la Centrul de informare turistică din Sf. Gheorghe.

Pentru mai multe informații despre festivalul Góbéfest, accesați această pagină.
 
  • Székely Fesztivál / Festivalul Secuiesc- Budapesta, Parcul Millenáris, 24-26 iunie

După limitările datorate pandemiei, Székely Fesztivál / Festivalul Secuiesc revine cu a opta ediție în perioada 24-26 iunie, la Budapesta, în parcul Millenáris. Ca și în anii precedenți, vor fi prezentate valorile culturale, gastronomice, turistice și meșteșugărești ale regiunii noastre.

În cadrul evenimentului, care atrage zeci de mii de persoane interesate de ținutul nostru, echipa Visit Covasna va prezenta valorile turistice ale județului și va oferi vizitatorilor posibilitatea de a învăța tainele decorării turtei dulci.

Dacă doriţi să trimiteţi la acest eveniment materiale informative în limba maghiară, vă rugăm să le aduceți acestea până la data de 21 iunie la birourile de informare turistică din Sf. Gheorghe, din orașul Covasna şi din Baraolt.

Pentru mai multe informații despre Festivalul Secuiesc accesți această pagina.

Newsletter, 10.06.2022.

Similar Suggestions

Fiți și dumneavoastră gazda invitaților sosiți la Producția „István, a király”!
În luna martie cazările au crescut cu aproape 50% față de anul trecut
7 proiecte înscrise din județul Covasna în 8 categorii la TopHotel Awards
Acțiune comună de control a Inspecției Muncii și a Direcției Generale Antifraudă Fiscală pentru prevenirea și combaterea sustragerii de la declararea și fiscalizarea muncii
Pentru acceptarea tichetelor sau a cardurilor de vacanță va fi obligatorie transmiterea facturii prin sistemul E-Factura