Balvanyos Resort finalizează în 2022 un proiect de extindre a capacității de cazare și spa în valoare de 9 mil. de euro

Balvanyos Resort finalizează în 2022 un proiect de extindre a capacității de cazare și spa în valoare de 9 mil. de euro


Conform declarațiilor lui Lóránd Szarvadi, managing director Balvanyos Resort, preluate de către Ziarul Financiar, compania care administrează resortul de 4 stele din Băile Balvanyos va finaliza anul următor un proiect de extindere al capacității de cazare și spa. Prin investiția de 9 milioane euro început în toamna anului 2021, Balvanyos Resort va dubla suprafața destinată activităților spa-wellness și va mări capacitatea de cazare cu 50 de noi unități, astfel resortul va deține în total 140 de camere și 30 de apartamente.

Antreprenorul estimează pentru anul în curs o cifră de afaceri de 8 milioane euro, în creștere cu 40% față de anul 2019 și un grad de ocupare al capacității de aproape 80%. Cu toate că cifra țintită pentru anul viitor este de 10 milioane de euro, Lóránd Szarvadi privește către 2022 cu un optimism ponderat în condițiile creșterii prețurilor la energie, materii prime și consumabile și a unei inflații reale preconizate de peste 10%.

Pentru detalii accesați acest și acest link.

Newsletter, 23.12.2021.

Similar Suggestions

Promovarea județului Covasna la festivalurile din străinătate
Fiți și dumneavoastră gazda invitaților sosiți la Producția „István, a király”!
În luna martie cazările au crescut cu aproape 50% față de anul trecut
7 proiecte înscrise din județul Covasna în 8 categorii la TopHotel Awards
Acțiune comună de control a Inspecției Muncii și a Direcției Generale Antifraudă Fiscală pentru prevenirea și combaterea sustragerii de la declararea și fiscalizarea muncii