Dragi antreprenori în turism, dragi colegi!


Suntem convinși că actorii cei mai importanți din domeniul turismului sunt acei antreprenori, care oferă un conținut real oaspeților care vizitează județul Covasna: unități de cazare, restaurante, furnizori de servicii spa și tratamente medicale, ghizi de turism, organizatori de programe turistice, agenții de turism. Noi, Asociația pentru  Dezvoltarea Turismului în Județul Covasna, considerăm că, în paralel cu promovarea destinației turistice, sarcina noastră este informarea antreprenorilor în turism. Fluxul de informații este deosebit de important în aceste vremuri tulburi, când actorii acestei industrii se confruntă cu provocări majore.

Dorim să vă oferim informații în mod regulat, cel puțin o dată la două săptămâni, informații care pot fi de folos în activitatea Dvs. cotidiană, în supraviețuirea și în dezvoltarea afacerii: scutiri de taxe și impozite adresate acestui sector, programe de sprijin financiar, oportunități de finanțare a proiectelor, instruire în domeniul resurselor umane, tendințe generale în turism.

În speranța că vom veni în ajutorul Dumneavoastră,
Echipa Visit Covasna

Newsletter, 04.02.2021.

Similar Suggestions

Promovarea județului Covasna la festivalurile din străinătate
Fiți și dumneavoastră gazda invitaților sosiți la Producția „István, a király”!
În luna martie cazările au crescut cu aproape 50% față de anul trecut
7 proiecte înscrise din județul Covasna în 8 categorii la TopHotel Awards
Acțiune comună de control a Inspecției Muncii și a Direcției Generale Antifraudă Fiscală pentru prevenirea și combaterea sustragerii de la declararea și fiscalizarea muncii