Dragoș Anastasiu: Destinațiile rurale reprezintă viitorul turismului românesc

Dragoș Anastasiu: Destinațiile rurale reprezintă viitorul turismului românescDragoş Anastasiu, unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori din turism, în cadrul emisiunii ZF 15 minute cu un antreprenor: Cum facem economia să funcţioneze în continuare?, a vorbit despre oportunitățile și problemele turismului românesc.

Antreprenorul care deține în Delta Dunării resortul Green Village şi este acţionar în proiectul Valea Verde din Cund, Transilvania, este de părere că viitorul turismului românesc reprezintă destinațiile rurele și că investițiile nu trebuie să fie numai în spații de cazare ci și în dotări adiacente acestora.

El este de părere că atragerea turiştilor străini este esenţială pentru a rezolva problema sezonalităţii cu care se confruntă turismul local. Pentru o promovare mai bună a ofertei turistice românești, consideră că este foarte importantă înființarea Organizațiilor de Management al Destinațiilor.

Pentru a putea urmări interviul în totalitate accesați această pagină.

Newsletter, 02.02.2022.

Similar Suggestions

Promovarea județului Covasna la festivalurile din străinătate
Fiți și dumneavoastră gazda invitaților sosiți la Producția „István, a király”!
În luna martie cazările au crescut cu aproape 50% față de anul trecut
7 proiecte înscrise din județul Covasna în 8 categorii la TopHotel Awards
Acțiune comună de control a Inspecției Muncii și a Direcției Generale Antifraudă Fiscală pentru prevenirea și combaterea sustragerii de la declararea și fiscalizarea muncii