József Váradi, CEO Wizz Air: Vom zbura la Brașov!


József Váradi, directorul general al companiei aeriene low-cost Wizz Air, a fost invitat săptămâna trecută la conferința de business online, intitulată “Máshogyszkóp”, organizată de către Asociația de Afaceri Ungare în România, în cadrul căreia a confirmat în mod public intenția companiei din Ungaria de a lansa zboruri către viitorul aeroport din Brașov.

„Brașovul este un aeroport important și are justificare, unde, sigur, vom fi una, dacă nu chiar prima companie aeriană care va zbura pe acest aeroport. Numai să e finalizeze odată! Problema aici nu o reprezentăm noi, ci aeroportul în sine.” - a declarat directorul general, referindu-se la decalarea termenelor de realizare a aeroportului.

În ceea ce privește rolul Wizz Air în turismul din Ținutul Secuiesc, el a subliniat că România este o piață strategică, o piață care concurează deja cu Polonia, chiar dacă această țară este aproape de două ori mai mare ca populație. În plus față de cele șapte baze Wizz Air existente în România, compania caută în mod constant oportunități noi pe piața românească, atât pentru traficul către România, cât și pentru outgoing, iar lansarea zborurilor către și dinspre Brașov este rezultatul acestui efort. În ceea ce privește turismul regiunilor în curs de dezvoltare, el a menționat că punctul de plecare esențial îl reprezintă infrastructura, și că aceasta ar trebui să aibă un preț moderat, deoarece fără infrastructură, regiunea nu este accesibilă, iar dacă are un preț ridicat, atunci datorită pragului înalt de intrare, companiile aeriene vor alege destinațiile deja existente și previzibile din punct de vedere al operării zborurilor.

Newsletter, 03.03.2021.

Similar Suggestions

Promovarea județului Covasna la festivalurile din străinătate
Fiți și dumneavoastră gazda invitaților sosiți la Producția „István, a király”!
În luna martie cazările au crescut cu aproape 50% față de anul trecut
7 proiecte înscrise din județul Covasna în 8 categorii la TopHotel Awards
Acțiune comună de control a Inspecției Muncii și a Direcției Generale Antifraudă Fiscală pentru prevenirea și combaterea sustragerii de la declararea și fiscalizarea muncii