Turul Târgurilor de Crăciun

Turul Târgurilor de Crăciun


Anul acesta, în perioada 6-10 decembrie, DigiFM, alături de Lucian Mîndruță, a pornit cu un studio mobil la Turul Târgurilor de Crăciun, o inițiativă prin care au fost colectate donații care vor fi dăruite copiilor mai puțin norocoși. Turul Târgurilor de Crăciun a pornit din Craiova, a continuat în Sibiu și Cluj, iar pe 9 decembrie a ajuns și la Sfântu Gheorghe, și astăzi se va încheia în Iași.
Emisiunea On Air a fost prezentată de Lucian Mîndruță, în fiecare după-amiază, între 17:00 și 19:00, direct din Piața Centrală, de la Târgul de Crăciun al fiecărui oraș prezentat.

În Sfântu Gheorghe, DigiFM a fost sprijinit de Visit Covasna și de #spiridușiiDigiFM, care au donat cadouri pentru copiii din comunitățile defavorizate, atmosfera din piață fiind încălzită și de preparatele delicioase de la Rainbow Coffee. După cuvintele lui Lucian Mîndruță, orașul Sfântu Gheorghe este unul micuț, dar cu inimi mari! Suntem mândri de locuitorii din Sfântu Gheorghe și de cei din județul Covasna, și recunoscători tuturor donatorilor, deoarece, în câteva ore în Piața Libertății a orașului, au fost strânși peste 5 metri cubi de cadouri pentru copiii nevoiași!
 
În acest link găsiți mai multe informații și poze despre eveniment!

Newsletter, 10.12.2021.

Similar Suggestions

Promovarea județului Covasna la festivalurile din străinătate
Fiți și dumneavoastră gazda invitaților sosiți la Producția „István, a király”!
În luna martie cazările au crescut cu aproape 50% față de anul trecut
7 proiecte înscrise din județul Covasna în 8 categorii la TopHotel Awards
Acțiune comună de control a Inspecției Muncii și a Direcției Generale Antifraudă Fiscală pentru prevenirea și combaterea sustragerii de la declararea și fiscalizarea muncii