Concurs internațional de atelaje

Concurs internațional de atelaje


Program

Pregătire

Pregătirile sunt în plină desfășurare! Programul începe mâine la ora 10:30, cu spectacolul Fanfarei din Reci. La ora 11:00, după prezentarea oficială a armăsarului „Szemafor Széltoló”, evenimentul debutează cu proba de dresaj. Vă așteptăm!

A treia ediție a concursului internațional de atelaje la Olteni

La concursul internațional de atelaje, organizat în perioada 2-4 iulie pe terenul de atelaje de la Olteni, s-au înscris în total 17 echipaje din România și Ungaria. Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Local al comunei Bodoc, Consiliul Județean Covasna, Federația Ecvestră Română și Asociația pentru Dezvoltarea Turismului în Județul Covasna.   
Citiți mai departe

Concurs internațional de atelaje, Olteni, 2-4 iulie 2021

Consiliul Local al comunei Bodoc, Consiliul Județean Covasna, Federația Ecvestră Română și Asociația pentru Dezvoltarea Turismului în județul Covasna, în perioada 2 - 4 iulie organizează cel de al treilea concurs internațional de atelaje pe terenul din Olteni.
Mai multe despre eveniment

Armăsar prețios la Olteni

La sfârșitul lunii mai, cu ajutorul Ministerului Agriculturii din Ungaria și a Hergheliei de Stat Szilvásvárad, herghelia castelului Mikó din Olteni s-a îmbogățit cu armăsarul de rasă kisbéri-metis, numit Szemafor Széltoló. Animalul de reproducție, adus în judeţul Covasna de la Herghelia de Stat din Szilvásvárad, este unul dintre ultimii armăsari de montă pe linia genealogică Kisbér, rasă ce îşi are originea din Olteni.
Citiți mai departe

Similar Suggestions

5 recommendations for the winter period in Sepsi Chair
Conferință Regională de Turism
Foglaljon szállást kedvezményesen és fedezze fel Háromszéket!
Infotrip și workshop B2B Visit Covasna pentru turoperatori și agenții organizatoare de evenimente
For more experiences discover the region…