Mofetta - Hotel TTS - Kovászna

Mofetta - Hotel TTS - Kovászna


Address

Str. Mihai Eminescu, Nr. 225, Covasna, Romania, 527016

Leírás

Hotelul TTS**** SPA & WELLNESS COVASNA este uşor de localizat datorită arhitecturii remarcabile dar şi a excelentului amplasament. Este situat în renumita zonă Valea Zânelor din staţiunea Covasna, la 564 m altitudine, la aproximativ 100 m de strada principală. Liniştea deplină şi aerul curat de munte sunt doar două dintre atuurile petrecerii unui sejur în cadrul acestui hotel.

Capacitatea maximă a hotelului este de 116 de locuri dispuse în 58 de camere. Şi pentru că nu ne adresăm doar turismului de leisure şi tratament, ci şi celui de business, punem la dispoziţia dumneavoastră un spaţiu special amenajat pentru întâlniri şi evenimente, două săli de conferinţă (capacitate de 100 de locuri) dotate corespunzător cu proiector de documente, videoproiector portabil, flipchart, pinwand, retroproiector, TV, video, CD-DVD player, wi-fi. De asemenea, pauzele dumneavoastră din timpul şedinţelor vor fi răsplătite cu momente de relaxare în lobby barul de vis-a-vis de sala de conferinţe.

Restaurantul hotelului, deschis între orele 7.30 – 23.00, vă aşteaptă cu servicii de calitate şi ambient muzical. Fie că sunteţi pofticioşi, gurmanzi, amatori de gusturi rafinate, sau doriţi o mâncare „ca la mama acasă”, restaurantul nostru vă aşteaptă cu mare drag!
Tratamentul balnear, cu rezultate excepţionale în cazul bolilor cardiovasculare, constituie una dintre principalele atracţii turistice şi a făcut din oraşul Covasna o staţiune de interes naţional, lansată şi pe piaţa internaţională, recunoscută ca fiind staţiunea “inimii” sau “Oraşul celor 1000 de izvoare”.

Astfel, TTS SPA & WELLNESS COVASNA oferă turiştilor o gamă largă de tratamente balneoclimaterice cum ar fi: tratatament factori naturali (băi CO2, mofete), electroterapie (realizată cu ajutorul curenţilor de joasă frecvenţă, de medie frecvenţă şi de înaltă frecvenţă), hidroterapie, termoterapie, kinetoterapie, terapia cu inhalaţii şi aerosoli, masaj medical.

Staţiunea Covasna este situată în partea de sud-est a Depresiunii Braşovului, în Curbura Carpaţilor, la poalele Munţilor Vrancei şi a Munţilor Breţcului. Ea este renumită pentru apele sale minerale şi mofete, bogăţia izvoarelor făcând să mai fie numită şi „Oraşul celor 1000 de izvoare de sănătate”.

Hasonló helyek

Daragus Mofetta

Mofetták

Mikes fürdő és mofetta

Mofetták

Semseyné Bugyogója – Málnásfürdő

Mofetták

Jajdonvölgyi mofetta

Mofetták

Csiszár Fürdő

Mofetták